01
mei

Salman zijn eerste mobiele kraan !!!

In mei 2014 heeft Loon en verhuurbedrijf Rene Salman weer flinke stap gezet voor het bedrijf !
Het machine park is verbreedt met een Volvo 140D mobiele kraan.
Deze kraan heeft een zeer compact formaat en heeft een erg stille motor,wat erg fijn werkt  voor de mensen op hem heen.Deze kraan is verder uitgevoerd met een 3 delige giek ook is deze giek geveerd. Verder is deze  kraan uitgevoerd met enkel lucht banden .Uitrustings stukken zijn een brede bak, dieplepel pallet vorken en een puin bak , al deze bakken zijn uitgerust met omkeer oren .

06
feb

Fendt 822 Scr

Afgelopen februari hebbe wij onze Fendt 822 Scr in gebruik genomen!

Afgelopen februari hebbe wij onze Fendt 822 Scr in gebruik genomen , Ivm onze nieuwe waterwagen van 19,5 m3 en omdat onze klanten ook steeds meer met strengere mileu eisen te maken hebbe .Doen wij graag mee om up to date te blijven ! Deze tractor van 220 pk is met ad bleu uitgerust.Wij hebbe gekozen voor dit model vanwege zijn eigen gewicht en zijn compactheid , en hij is zeer zuinig in zijn brandstof gebruik en voldoet aan de nieuwste mileu eisen.

22
nov

Nieuwe Veenhuis tank !!!

In november 2013 hebbe wij onze nieuwe Veenhuis tank in gebruik genomen , De nieuwe tank heeft een inhoud van 19,5 kuub .Deze tank kan worden ingezet in mest transport of in de wegenbouw .

30
jan

Onze tweede Fendt 820!

Na anderhalf jaar te hebben gereden met onze Fendt 820 hebben wij besloten om een tweede aan te schaffen.

Na anderhalf jaar te hebben gereden met onze Fendt 820 hebben wij besloten om een tweede aan te schaffen. De Fendt 820 is zuinig, sterk en zeer compact.