26
mrt

Nieuwe Beco 260

Geleverd door : Kraakman Perfors te Voorhout

Na een enige tijd van huren hebben wij bij Kraakman Perfors te Voorhout een Beco 260 overgenomen
Deze luxe kieper van 16,5 m3 heeft een gestuurde as en is voorzien van milieu luiken voor op de openbare weg .Ook heeft deze zeer brede banden om zoveel mogelijk insporingen te voorkomen.
 Wij danken Kraakman Perfors voor de zeer nette service en aflevering. 

08
feb

2x nieuwe Fendt 718 Profi plus

Geleverd door : J v.d Sluis te Dirkshorn

Afgelopen februari heeft mechanisatie bedrijf J van der Sluis uit Dirkshorn twee nieuwe Fendt 718,s aan ons afgeleverd. Deze trekkers zijn zeer compleet voor het grondverzet en het loonwerk , ze zijn met achteruit rij pieper en camera uitgevoerd en met het gps systeem van Fendt .Wij danken Firma J van der Sluis en Mechan groep voor de zeer nette aflevering . 
 

05
mei

Onderbaan trambaan

Afgelopen mei 2019 hebben wij in opdracht van Aw groep een mooie opdracht in Diemen voldaan.
Met de combinatie met onze machinist Kees van Dijk en onze Volvo (L90H) shovel konden hij zorgvuldig de onder baan voor de toekomstige trambaan er inschuiven waardoor de Grader minimalen werk had om hem af te strijken  

01
okt

Spit werk

Inspelen op de vraag van de klant moet de Meerwaarde zijn !  Sinds kort kunnen wij op aanvraag van de klant het bollenland spitten Met deze mooie Imants spitmachine van drie meter werkbreedte kunnen wij met een optimale snelheid een hoop hectare,s in een korte werk perioden verzorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze planning
 

01
sept

najaars werk

Momenteel draaien wij nog volop met onze breedt-strooier bij de bloembollen kwekers. Het laatste compost word op het toekomstige tulpen, narcissen en hyacinten land gestrooid  .

02
jun

Fendt + Vgm drie asser

In opdracht van onze klant P. Vos rijden wij regelmatig met onze Fendt 828 en vgm zk30-2 op het combinatie werk de Ixas. Dit project vind zicht plaats langs de a9 t.h.v. de Gaasperdammerweg te Amsterdam. Hier word een landtunnel gemaakt van minstens drie kilometer lang waardoor geluidsoverlast en de luchtkwaliteit verbeterd word . Een mooi project om aan mee te werken !