24
dec

Nieuwe Fendt 718 met beco 240

 Afgelopen december heeft Lmb van Iperen mechanisatie uit Rijnsaterswoude een nieuwe Fendt 718 S4 aan ons afgeleverd met een jong gebruikte Beco 240.Deze tractor voldoet dan ook aan de  EU stage 4/tier final emissie eisen. De Beco is een 24 Tons kieper met afdekluiken en een starre onderwagen !
Deze combinatie is dan ook een uitbreiding op ons bedrijf waar door wij nu een wagenpark van vijf tractoren hebben !
 

27
mrt

3x Volkswagen Caddy,s

Afgelopen maart heeft M-A-N Sassenheim drie nieuwe Volkswagens caddy, s afgeleverd !
Mooie nieuwe auto’s met eenheid en een frissen uitstraling ! Wij hebben voor deze auto’s gekozen omdat wij het als bedrijf het prettig vinden om onze machinisten en chauffeurs met goede en degelijke auto’s naar het werk te sturen ! Ook omdat Volkswagens het beste in ons bedrijf model paste , Menno Wesseling van M-A-N Sassenheim heeft de auto’s dan ook netjes en volgens afspraak optijd geleverd . Wij hopen dan ook dat onze machinisten en chauffeurs dan ook een hoop veilige km, s naar onze klanten  mogen maken !
 

09
mrt

Platen leggen voor Vd Slot Tulips

Aantal weken geleden hebben wij in opdracht van vd Slot Tulips stel conplaten aangelegd .
Slot Tulips  heeft afgelopen winter  een nieuwe bloembollen schuur aan gebouwd ,En nou was de vraag of wij het aan leggen van hun nieuwe werft op ons zoude kunnen nemen ! Dat is natuurlijk voor ons geen probleem , wij hebben het kilveren van de onder bodem en het aanleggen van de platen voor onze rekening genomen , met een succes resultaat ! Kijk in onze foto albums om de  foto,s van dit project te kunnen bekijken

05
mrt

Het voorjaar is beggonen !

Het voorjaar is begonnen.
Althans in de agrarische werkzaamheden wel !
Afgelopen week zijn wij begonnen met het strooie van de bloembollen velden.
Deze velden worden aankomende maanden vol met zomer gewassen geplant of gezaaid.
Wij doen voor vele kwekerijen deze werkzaamheden . Door dat onze tractor met strooier is –
Voorzien met gps van Trimble kunnen wij de juiste nauwkeurigheid strooien ! Waardoor je
Het idealen strooi beeld krijgt en de juiste nauwkeurigheid !
 

09
feb

Nieuwe Fendt 722 Scr

Het zal je de Laatste tijd wel opgevallen zijn onze Fendt 722 Scr ! Deze ex demo trekker is met de kerst aan ons afgeleverd ! Het is een profi uitvoering met wat leuke extra opties erop zoals 5 dubbel werkende ventielen ,grote spiegels met dode hoek ! Wel zo veilig ! Trekker is ook voorzien met fronthef met frontaftakas ! Met deze trekker hopen wij een goeie toekomst tegemoet te gaan en zien we de toekomst zeer positief !

07
feb

Grondverzet

Afgelopen februari hebben wij een grondverzet klus aangenomen in de bollenstreek!
De vraag vanuit de klant was ,of we 642 kuub compost  vanuit Hillegom naar Nieuwkoop konden rijden .
In een dag. Natuurlijk konden wij de capaciteit aan de klant aanbieden om die klus in 1 dag geklaard te krijgen . Met 7 tractors met kiepers en 1 mobiele kraan hebben wij deze klus kunnen klaren .De klant vond het belangrijk dat er zoveel mogelijk verreden werd in zo kort mogelijke tijd .En daar konden aan voldoen !
.